Mekanik otopark geleneksel otopark sistemlerinin çeşitli makine ve sistemler ile modernize edilmiş halidir.  h i d r o l i k l i f t . c o m . t r Mekanik otoparklarda park edilmek istenilen araç belirli bir mekanizmaya yüklenerek ardından yeni bir aracın park etmesi sağlanır.  h i d r o l i k l i f t . c o m . t r  Bu şekilde yer tasarrufu sağlayan sistemlere mekanik otopark sistemleri denir.  h i d r o l i k l i f t . c o m . t r  Powerlift mekanik otopark liftleri tek arabalık yere iki arabanın parketmesini sağlamaktadır.  h i d r o l i k l i f t . c o m . t r  Dikey otopark olarak da bilinen bu otopark çeşidinin teknik ismi PARK AMAÇLI ARAÇ İSTİFLEMESİ'dir. Sistem hidromekaniktir. h i d r o l i k l i f t . c o m . t r  Yani mekanik takribat hidrolik sistemler ile donatılmıştır. Yarı otomatik otopark olarak da bilinir. Yarı otomatik olarak adlandırılmasının sebebi h i d r o l i k l i f t . c o m . t r  üstte istiflenen aracın alttaki aracın hareketine bağımlı olmasıdır. Araçların birbirinden bağımsız park etmemeleri sebebi ile yarı otomatik olarak geçer. Mekanik otoparklarda bağımsız tiplerde genellikle kuyuya ihtiyaç duyulur.

MEKANİK OTOPARK YAPIMI

Powerlift mekanik otopark liftleri tasarımdan üretime, üretimden montaja, montajdan servise, servisten yedek parça teminine kadar her aşamasında ŞAHLAN HİDROLİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. firması tarafından zor şartlar altında uzun yıllar çalışacak şekilde geliştirilmektedir. Modüler olarak yanyana eklenebilen mekanik otopark liftlerimizin kurulumu tüm Türkiye'de tarafımıza aittir. İstenir ise montaja hazır şekilde gönderilebilir.

MEKANİK OTOPARK STANDARTLARI

Mekanik otopark liftlerinde temel olarak iki çeşit vardır. Daha detaylı bilgi için lütfen ürün sayfasını ziyaret ediniz.

Hidrolik Lift - Powerlift - Şahlan Makaslı Platform - Personel yükseltici - Hidrolik Asansör - Lift - İstif Makinesi - Yük Asansörü - Yükleme Rampası - Mekanik Otopark