Seyyar rampa, forklift gibi taşıyıcı ve istif makinelerinin araç içine girebilmesini sağlayan pratik, fonksiyonel ve basit kullanımlı ürünlerdir. Endüstriyel tesisler, fabrikalar, limanlar, havalaanları vb. ortamlarda herhangi bir yerdeki yükün hızlı ve kolay şekilde yüklenmesini sağlamaya yardımcı olur.

Powerlift seyyar rampa tekerlekleri sayesinde mobildir; tasarımı sayesinde yükleme sahasında herhangi bir yere kolayca nakledilebilir. Kullanılmadığında her hangi bir yere park edilebilir. Katlanır mekanizması sayesinde  olabildiğince az yer kaplayacak şekilde tasarlanmıştır. Powerlift yükleme rampaları manuel kontrollü hidrolik kaldırma tertibatlı olarak üretilmektedir. İstenir ise elektrik kontrollü üretilebilir. Yük taşıma kapasiteleri ortalama 10 tondur, müşteri taleplerine göre daha yüksek taşıma kapasitelerinde de imal edilebilmektedir.

Yüklemenin yapılacağı araç (kamyon, tır vb.) yüksekliğine ulaşmayı sağlayan hassas ayar yapılabilen iki adet hidrolik silindir 1,2 ila 1,65 metre yüksekliğine kadar platformun yükleme ağzını yükseltmektedir. Manuel hidrolik el pompası veya kontrol panosundan kontrol edilen seyyar rampa üst kalite hidrolik ekipmanlar ile donatılmıştır. Zincir, kaymaz çelik yüzey, korkuluk gibi mekaniksel güvenlik önlemlerinin yanısıra hidrolik sistemde de bir dizi güvenlik önlemi Powerlift standartlarında uygulanmıştır.

TOPLAM UZUNLUK 11 m.
DIŞTAN DIŞA GENİŞLİK 2 m.
İÇTEN İÇE GENİŞLİK 1,90 m.
KAPAK GENİŞLİĞİ 400 mm.
AYARLANABİLİR YÜKSEKLİK 1,2 ~ 1,7 m.
EĞİMLİ YÜZEY UZUNLUĞU 8,2 m.
DÜZ YÜZEY UZUNLUĞU 2,8 m.
KORKULUK YÜKSEKLİĞİ 250 mm.
TEKERLEK ÇAPI 600 mm.
STANDART TİP KAPASİTE 10 TON
STANDART TİP ÇALIŞMA Manuel
STANDART TİP HAREKET Forkliftle taşınma
AĞIRLIK ~3200 kg.
Hidrolik Lift - Powerlift - Şahlan Makaslı Platform - Personel yükseltici - Hidrolik Asansör - Lift - İstif Makinesi - Yük Asansörü - Yükleme Rampası - Mekanik Otopark