Tek makaslı hidrolik yük asansörleri geniş platform ölçüleri, ağır yükler veya düşük-orta strok kaldırma mesafesi söz konusu olduğunda ilk akla gelen tasarımlardır. Bu tanıma en çok uyan uygulamalar genellikle araç otoparklarında araçların indirilip çıkarılmasıdır. Bununla birlikte endüstriyel amaçlı sınırsız sayıda talebi de karşılayabilmektedir.

Powerlift makaslı yük asansörleri binaya ve müşteri talebine özel olarak üretilmektedir. Piyasada Çin'den ithal edilen pek çok kalitesiz hazır ürünün aksine Powerlift platform genişliği ve kuyu derinliği el verdiği ölçüde en yüksek strokları elde etmeyi amaçlamaktadır.

Powerlift makaslı hidrolik yük asansörlerinin genel özellikleri şu şekildedir:

  • Çelik Konstrüksiyon
  • Kendi kendini yağlayan yağlanabilir yataklar.
  • İnerken enerji sarfetmez, iniş hızı deneyimli kullanıcı tarafından kontrol edilebilir, değiştirilebilir.
  • 220 veya 380 VAC'de çalışabilme
  • Manuel kontrol veya elektrik panosu ile uzaktan kontrol imkanı, PLC otomasyon sistemlerine uyarlanabilme
  • Aşırı yüklemeye karşı hidrolik emniyet valfleri
  • Hidrolik kaçaklarda veya hortum patlamasında yükün düşmesine karşı hortum patlama valfleri
  • Döner aksamda kendinden yağlamalı rulmanlı yataklar.
  • Özel Powerlift sessiz güç ünitesi

Nasıl sipariş verebilirim?

Bir araç asansörüne veya benzer bir yük asansörüne ihtiyacınız varsa Powerlift tek makaslı yük asansörü sizin için uygun olabilir. Uygulama yapılmasını düşündüğünüz yerin resimlerini ve mümkünse teknik çizimini (ölçülerini) bize e-posta veya Whatsapp yolu ile ilettiğiniz taktirde kısa sürede tahmini bir fiyat verebiliriz. Tahmini fiyat çalışmamız bağlayıcı değildir ve yalnızca bilgi vermek amaçlıdır. Eğer detaylı teklif ve proforma fatura istiyorsanız uygulama yerinde keşif yapmamız gerekmektedir. Yerinde keşiflerimizi Denizli şehir merkezinde ücretsiz, Türkiye çapında ise makul bir tarife üzerinden gerçekleştirmekteyiz. Yerinde keşiften sonra verilecek olan nihai detaylı fiyat teklifimiz onaylandığıonda ödeme ve teslimat şartlarına bağlı olarak imalat derhal başlamaktadır. Powerlift aksi belirtilmedikçe fiyat tekliflerini montaj dahil olmak üzere vermektedir.

Yurtdışı siparişlerinde talebin geldiği ülkeye bağlı olarak özel bir sipariş alma ve uygulama prosedürü mevcuttur.

DİĞER YÜK ASANSÖRÜ ÇEŞİTLERİNİ İNCELEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Hidrolik Lift - Powerlift - Şahlan Makaslı Platform - Personel yükseltici - Hidrolik Asansör - Lift - İstif Makinesi - Yük Asansörü - Yükleme Rampası - Mekanik Otopark